Contracteren

Naast het intern afstemmen van de begroting, is het ook van belang om goede offertes op te stellen met de zorgverzekeraars. Iedere onderhandeling bestaat per verzekeraar uit verschillende iteraties om te komen tot een overeenkomst tussen beide partijen. De module 'Contracteren' houdt iedere wijziging en versie van uw prijslijsten bij en biedt een snelle en overzichtelijke manier om prijsafspraken op te stellen. Na iedere wijziging is de rondrekening direct zichtbaar en van iedere wijziging is terug te vinden wie deze heeft gedaan en op welk moment.

Koppeling met 'Sturen op Zorgproducten'

Door de koppeling met de module 'Sturen op Zorgproducten' is uw meeste recente schadelastprognose per verzekeraar als startpunt te gebruiken voor het komende jaar. Ook de conversie naar de nieuwste productstructuren en het vergelijken met de gebenchmarkte tarieven is met enkele klikken mogelijk.
U krijgt altijd inzicht in de doorgevoerde wijzigingen en kunt achteraf in de logging terugvinden wie van uw collega’s wijzigingen hebben doorgevoerd.

Lees meer over de overige modules rondom productie en financiën.