Junior data scientist/SQL-developer

Wil jij complexe algoritmes en databases ontwikkelen en coderen om te helpen de zorg in Nederland efficiënt en betaalbaar te houden? Of werken aan een infrastructuur die veel complexe data verwerkt? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Als junior data scientist ga je aan de slag met Microsoft SQL Server om de data te structureren, te controleren en te verwerken voor verder gebruik door BI-ontwikkelaars, .NET-ontwikkelaars en data-analisten. En je ontwikkelt en verbetert meer of minder complexe algoritmes. In je eerste jaar bij Casemix begin je met een ‘korte stage’ op onze serviceafdeling, dit zodat je onze data, processen en collega’s goed leert kennen. Daarna ga je van start in één van de Ontwikkelteams. Samen met de teamleden ontwikkel je web-based producten voor de zorg en bouw je mee aan de infrastructuur waarmee continu grote hoeveelheden complexe, binnenkomende data wordt verwerkt. In het team ben je verantwoordelijk voor de SQL-taken, het testen en het beantwoorden van derdelijns supportvragen.

In het eerste jaar bekijk je welke rol jou het beste past: ga je verder met de professionalisering op het gebied van data science of verbreed je naar een rol als .NET/full stack developer. Zelfontplooiing en professionele groei vinden we binnen Casemix erg belangrijk. Er wordt dan ook voldoende tijd gemaakt voor coaching, begeleiding en pair-programming. En daarnaast neem je deel aan bijeenkomsten en trainingen die we organiseren om de kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld software engineering, informatica of business analytics.
 • Goede communicatieve vaardigheden; dit betekent dat je kunt schakelen op alle niveaus, met ontwikkelaars, consultants en eindgebruikers.
 • Ervaring met data-analyse en visualisatie.
 • Kennis en ervaring op programmeertaalgebied: in ieder geval ervaring met SQL en databases.
 • Een zelfstandige en gestructureerde werkhouding.
 • Een sterke persoonlijkheid, iemand die niet bang is om knopen door te hakken.
 • Enthousiasme om met ons team bij te dragen aan betere zorg!
 • Gevoel voor humor.

Wie zijn wij?
Wij zijn Casemix. Met een jong en gedreven team ontwikkelen wij slimme stuurinformatie voor de gezondheidszorg in Nederland, in een context die telkens aan verandering onderhevig is. Onze geïntegreerde informatie laat zien wat er speelt in zorgorganisaties en geeft hen daarmee de mogelijkheid om proactief te reageren. Dit helpt organisaties bij het maken van de juiste tactische en strategische beslissingen. Informatie op maat dus, van specialist tot controller en van medewerker zorgregistratie tot financieel directeur.

Casemix is onderdeel van een grotere organisatie. Samen met Q-Consult Zorg, Q-Talent, Q-Academy, Participe Advies en InfoReports vormen wij CQT Zorg & Gezondheid. We zitten samen in een pand aan de Oudlaan in Utrecht en delen onze kennis en expertise met elkaar. Bij CQT Zorg & Gezondheid wordt er continu geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden, de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met je mee! Of je nu net afgestudeerd bent of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Wat bieden wij?

 • Een contract van minimaal 32 uur per week.
 • Een jaarcontract, met de intentie om deze daarna om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een passend salaris.
 • Een goede werksfeer, inclusief wekelijkse borrels en leuke bedrijfsuitjes.
 • Een team vol ambitieuze en slimme collega’s, met wie je ontzettend kan lachen.
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om (onbetaald) langer op reis te gaan.
 • Een volledige reiskostenvergoeding.
 • Een gunstige pensioenregeling.
 • Veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, we bieden daarom een ruim opleidingsbudget.
 • De mooie kans om met ons een bijdrage te leveren aan een gezonde samenleving met een toekomstbestendige zorgsector!

Hoe ziet je dag eruit?
09:00 uur
. De ochtend begint met een vast teamritueel: the daily scrum! Met het team en de product owner bespreek je de voortgang van de huidige sprint. Er wordt een taakverdeling gemaakt en er moet een belangrijke keuze gemaakt worden. Gezamenlijk concluderen jullie dat het meest handige is als jij samen met Jan een nieuw veld in onze data-importmodule inbouwt.
11:00 uur. De rest van de ochtend definiëren jij en Jan een plan van aanpak voor de wijziging en het testen hiervan. Dit stemmen jullie af met de BI-ontwikkelaar die de kolom nodig heeft; deze vindt het een goed plan.
12:30 uur. Tijd voor lunch! Omdat het lekker weer is, nemen jullie je lunch mee naar buiten om even in het zonnetje te zitten.
13:30 uur. Samen met Jan bouw je de kolom in en voeren jullie de gedefinieerde tests uit. Er ging nog een klein dingetje mis. Dit passen jullie aan en vervolgens wordt er opnieuw getest. Alles gaat op groen. Na een high five ga je met een tevreden gevoel naar huis.

Solliciteren?
Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar Alice van der Linden (HR adviseur), via alice.van.der.linden@qconsultzorg.nl. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Flore Hupsel (06 83 44 46 49).