Junior .NET/full stack developer

Als junior .NET/full stack developer bij Casemix vertel je het volgende op verjaardagen: “Ik maak mooie en informatieve webapplicaties, die bijdragen aan een toekomstbestendige zorgsector. Ik heb superleuke collega’s en het werk is echt tof.”

Ben jij onze nieuwe collega?
Als startend .NET/full stack developer kom je te werken in één van onze drie multidisciplinaire Ontwikkelteams: Correcte zorgregistratie, Integrale stuurinformatie of Infrastructuur. Binnen jouw team pak je de ontwikkeling van zowel frontend als backend applicaties op. Als team werken jullie aan nieuwe en bestaande producten, waarbij volop ruimte is voor nieuwe ideeën, experimenteren en ‘learning on the job’. Wij zullen je binnen het team intensief begeleiden, bijvoorbeeld door pair-programming.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor andere teamtaken, zoals het testen en het beantwoorden van derdelijns supportvragen. In samenspraak met jouw team, de scrummaster en de product owner bedenk je mooie oplossingen en prioriteer je je werk. Je zult vooral werken met Microsoft technologieën, maar gaat ook aan de slag met de tools van DevExpress en Telerik. Je bouwt mee aan de infrastructuur waarmee continu veel complexe data wordt verwerkt. Je denkt mee over functionaliteit en architectuur en ontwikkelt en onderhoudt nieuwe en bestaande software.

In het eerste jaar bekijk je ook welke rol jou het best past: ga je verder met jouw professionalisering als .NET/full stack developer of wil je juist meer met data science aan de slag? Zelfontplooiing en professionele groei vinden we binnen Casemix erg belangrijk. Er wordt dan ook voldoende tijd gemaakt voor coaching, begeleiding en pair-programming. En daarnaast neem je deel aan bijeenkomsten en trainingen die we organiseren om de kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde, relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld Informatica.
 • Ervaring met HTML, CSS, Javascrip.
 • Ervaring met C#; ervaring met ASP.net is een pré.
 • Ervaring met SQL is een pré.
 • Een zelfstandige en gestructureerde werkhouding.
 • Een sterke persoonlijkheid, iemand die niet bang is om knopen door te hakken.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Enthousiasme om met ons team bij te dragen aan betere zorg!

Wie zijn wij?
Wij zijn Casemix. Wij ontwikkelen slimme stuurinformatie voor de gezondheidszorg in Nederland. Onze geïntegreerde informatie laat zien wat er speelt in zorgorganisaties en geeft hen daarmee de mogelijkheid om proactief te reageren. Dit helpt organisaties bij het maken van de juiste tactische en strategische beslissingen. Informatie op maat dus, van specialist tot controller en van medewerker zorgregistratie tot financieel directeur. 

Casemix is onderdeel van een grotere organisatie. Samen met Q-Consult ZorgQ-talentQ-AcademyParticipe Advies en Inforeports vormen wij CQT Zorg & Gezondheid. We zitten samen in een pand aan de Oudlaan in Utrecht en delen onze kennis en expertise met elkaar. Bij CQT Zorg & Gezondheid wordt er continu geinvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden, de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net afgestudeerd bent of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden.

Wat bieden wij?

 • Een contract van minimaal 32 uur per week.
 • Een jaarcontract, met de intentie om deze daarna om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een passend salaris.
 • Een goede werksfeer, inclusief wekelijkse borrels en leuke bedrijfsuitjes.
 • Een team vol ambitieuze en slimme collega’s, met wie je ontzettend kan lachen.
 • (Minimaal) 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om (onbetaald) langer op reis te gaan.
 • Een volledige reiskostenvergoeding.
 • Een gunstige pensioenregeling.
 • Veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, we bieden daarom een ruim opleidingsbudget.
 • De mooie kans om met ons een bijdrage te leveren aan een gezonde samenleving met een toekomstbestendige zorgsector!

Hoe ziet je dag eruit? 

09:00 uur. De ochtend begint met een vast teamritueel: the daily scrum! Met het team en de product owner bespreek je de voortgang van de huidige sprint: er wordt een taakverdeling gemaakt en er moet een belangrijke keuze gemaakt worden. Gezamenlijk concluderen jullie dat het meest handige is als jij samen met Arjan een nieuwe kolom toevoegt in onze werklijst.
11:00 uur. De rest van de ochtend definiëren jij en Ike een plan van aanpak voor de wijziging en het testen hiervan. Dit stemmen jullie af met de SQL-ontwikkelaar die de kolom in de database gevuld heeft, deze vindt het een goed plan.
12:30 uur. Tijd voor lunch! Omdat het lekker weer is, ga je met een groepje een rondje lopen om een broodje Mario te halen. Je komt heerlijk uitgewaaid weer terug.
13:30 uur. Samen met Arjan bouw je de kolom in en voeren jullie de gedefinieerde tests uit. Er ging nog een klein dingetje mis. Dit passen jullie aan en vervolgens wordt er opnieuw getest. Alles gaat op groen. Je handelt nog een supportvraag af en je gaat met een tevreden gevoel naar huis. 

Solliciteren?
Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar Alice van der Linden (HR-adviseur) via alice.van.der.linden@qconsultzorg.nl. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Flore Hupsel (06 83 44 46 49).