Junior business intelligence ontwikkelaar

Als BI-ontwikkelaar bij Casemix vertel je het volgende op verjaardagen: “Ik zet complexe data om in begrijpelijke rapportages, om zo bij te dragen aan een toekomstbestendige zorgsector.”

Ben jij onze nieuwe collega?

Als startend business intelligence ontwikkelaar kom je te werken in één van onze drie scrumteams: correcte zorgregistratie, integrale stuurinformatie of infrastructuur. Binnen jouw scrumteam pak je de BI-taken op. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor andere teamtaken, zoals het testen en het beantwoorden van derdelijns supportvragen. In samenspraak met jouw team en de Product Owner prioriteer je je werk.

Ook ga je, samen met ontwikkelaars van andere expertises en de Product Owner, aan de slag met de SQL Server en SQL Server Reporting Services om rapportages te ontwikkelen. Dit doe je in het scrumteam integrale stuurinformatie.

In je eerste jaar begin je met een stage op onze serviceafdeling, zodat je onze data, processen en collega’s goed leert kennen. Na een aantal maanden start je in een scrumteam, waarbij wij je intensief zullen begeleiden, bijvoorbeeld door pair-programming.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld software engineering of business analytics;
 • Goede communicatieve vaardigheden, dit betekent dat je kunt schakelen op alle niveaus;
 • Ervaring met data-analyse en visualisatie;
 • Kennis en ervaring op programmeertaalgebied: ervaring met SQL en Reporting Services is een pré;
 • Enthousiasme om met ons team bij te dragen aan betere zorg!

Wie zijn wij?

Wij zijn CQT Zorg & Gezondheid: dé expertisepartner voor de zorg. CQT Zorg & Gezondheid is een organisatie van ruim 100 medewerkers die met hun werkzaamheden dagelijks een bijdrage leveren aan een gezonde samenleving met een toekomstbestendige zorgsector. We volgen de vele veranderingen in de zorg op de voet: wij zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat deze veranderingen zo goed mogelijk geïmplementeerd worden. Het doel? Passende en verantwoorde zorg nu en in de toekomst.

Je komt te werken binnen het change team van de productenafdeling (Casemix). Dit team is verantwoordelijk voor de productontwikkeling binnen het bedrijf CQT Zorg & Gezondheid. Met een jong en gedreven team creëren we informatiesystemen die zorginstellingen helpen sturen in een sterk veranderende context.

Wat bieden wij?

 • Een contract van minimaal 32 uur per week;
 • Een jaarcontract, met de intentie om deze daarna om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een passend salaris;
 • Een goede werksfeer, inclusief wekelijkse borrels en leuke bedrijfsuitjes;
 • Een team vol ambitieuze en slimme collega’s, met wie je ontzettend kan lachen;
 • (minimaal) 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om (onbetaald) langer op reis te gaan;
 • Een volledige reiskostenvergoeding;
 • Een gunstige pensioenregeling;
 • Veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, we bieden daarom een ruim opleidingsbudget;
 • De mooie kans om met ons een bijdrage te leveren aan een gezonde samenleving met een toekomstbestendige zorgsector!

Solliciteren?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar Ike Blokker via solliciteren@casemix.nl. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Joost Warners (06 29 121 322), manager van de Business Unit producten.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe ziet je dag eruit?

09:00 uur. De ochtend begint met een vast teamritueel: the daily scrum! Met het team en de Product Owner bespreek je de voortgang van de huidige sprint: er wordt een taakverdeling gemaakt en er moet een belangrijke keuze gemaakt worden. Gezamenlijk concluderen jullie dat het meest handige is als jij samen met Ike een aanpassing maakt aan de prognoserapportage.  

11:00 uur. De rest van de ochtend definiëren jij en Ike een plan van aanpak voor de wijziging en het testen hiervan. Dit stemmen jullie af met de consultant die het wijzigingsverzoek heeft ingediend, deze vindt het een goed plan.

12:30 uur. Tijd voor lunch! Omdat het lekker weer is, nemen jullie je lunch mee naar buiten om even in het zonnetje te zitten.

13:30 uur. Samen met Ike bouw je de aanpassing in en voeren jullie de gedefinieerde tests uit. Er ging nog een klein dingetje mis. Dit passen jullie aan en vervolgens wordt er opnieuw getest. Alles gaat op groen. Je handelt nog een supportvraag af en je gaat met een tevreden gevoel naar huis.