Wij zoeken bevlogen mensen die samen willen werken aan duurzame oplossingen!

Of je nu net afgestudeerd bent of al een berg ervaring hebt, wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Samen werken we aan duurzame oplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg. Ben jij een Casemixer? Dan kom je te werken in ons Serviceteam of in één van onze Ontwikkelteams.

Onze teams
Bij het Serviceteam ben je aanspreekpunt voor alle inhoudelijke vragen van klanten over onze producten. Of houd je je bezig met het structureren, controleren en verwerken van data om managementinformatie te genereren in onze producten. Ontwikkelaars werken volgens de scrummethodiek; zo werken zij aan het continu verbeteren van onze producten en ons platform. Ook ontwikkelen de teams nieuwe producten. Technische vaardigheden van ontwikkelaars zoeken wij op één van de volgende gebieden: SQL/.NET/C#/ASP.NET, SQL server, Entity Framework, HTML, CSS en/of Javascript.

Voor zowel het Serviceteam als Ontwikkelteams geldt: naast jouw rol in het team is er ruimte om op jouw expertisegebied advies- en/of analyseopdrachten uit te voeren bij de klant.

Investeren in ontwikkeling
Wij investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden, de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net afgestudeerd bent of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. Ook zijn we flexibel met werktijden. Daarnaast bieden we een intern intervisietraject, een uitgebreid opleidingsprogramma en een coach voor iedere medewerker. Ons motto ‘samen werken aan resultaat’ maken wij intern waar door elkaar intensief te begeleiden, coachen en trainen.

Als je bij ons komt werken, dan…
Kom je in dienst bij ons moederbedrijf CQT Zorg & Gezondheid! Samen met Q-Consult ZorgQ-talentQ-Academy en Inforeports vormen wij CQT Zorg & Gezondheid. We zitten samen in een pand aan de Oudlaan in Utrecht en delen onze kennis en expertise met elkaar. Met in totaal ruim 100 medewerkers kunnen we zorgorganisaties ondersteunen met een breed palet aan diensten en producten. Dit is niet alleen fijn voor klanten, maar ook voor medewerkers. Wil je je namelijk op een later moment verder ontwikkelen binnen een andere tak of sector? Dan denken wij graag met je mee!

Als collega’s delen we binnen CQT Zorg & Gezondheid niet alleen inhoud en expertise, maar investeren we ook in elkaar. Vanuit de organisatie organiseren we verschillende informele activiteiten en stimuleren we werkplezier! Want je werkplek moet ook zeer aangenaam en leuk zijn. Waar je aan kan denken? Leuke borrels en activiteiten met onze personeelsvereniging, zoals een avondje bowlen, een pubquiz of dagje Efteling. 

Kom bij ons werken of afstuderen!
Wij zijn met enige regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij een ontwikkelaar, IT-er, technisch analist, product owner of service specialist die op zoek is naar een (nieuwe) uitdaging? Stuur dan je cv met korte motivatie naar Alice van der Linden, via alice.van.der.linden@qconsultzorg.nl.

Ben je nog bezig met je studie? Ook dan horen we graag van je! We zijn regelmatig op zoek naar duaal studenten of stagiair(e)s. Stuur je cv met motivatie (met toelichting van je studierichting of afstudeeronderwerp) naar Alice van der Linden, via alice.van.der.linden@qconsultzorg.nl.

Vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures:

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures.