Intervisiebijeenkomst: Machine learning in de zorg

De term machine learning duikt steeds vaker in de zorg op. Maar wat is het precies en hoe kunnen we het inzetten om de kwaliteit en betaalbaarheid van zorg te vergroten? Tijdens de intervisiebijeenkomst ‘Machine learning in de zorg’ geven wij antwoord op deze twee vragen. Naast het opdoen van kennis over machine learning biedt deze intervisie ook de mogelijkheid om met andere professionals in gesprek te gaan over de kansen en uitdagingen van machine learning.

Het belang van data in de zorg
Het is verbluffend hoeveel data er in de zorg in Nederland geregistreerd wordt en hoe weinig daar nu mee gedaan wordt om de kwaliteit en betaalbaarheid van zorg te verhogen. En dat terwijl er door de opkomst van slimme technieken steeds laagdrempeligere mogelijkheden zijn om deze goudmijn aan te boren. Deze data kan voor iedere instelling van toegevoegde waarde zijn! Machine learning helpt om een weg te vinden in deze goudmijn door onderliggende verbanden te vinden. Hoe dit precies werkt leggen wij uit tijdens deze bijeenkomst.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is interessant voor zorgprofessionals met affiniteit voor data (zoals innovatiemanagers, beleidsadviseurs kwaliteit en veiligheid, maar ook de “IT-dokters, CMIO of CNIO“) en medewerkers die de data verwerken (bijvoorbeeld ICT-specialisten of business controllers) die aangesloten zijn bij een zorginstelling en meer willen weten over machine learning in de zorg.

Programma
Verdere invulling van het programma volgt.

  • Datum di 08-10-2019
  • Tijd 16:00 - 20.00 (inclusief soep en broodjes)
  • Locatie Oudlaan 4, Utrecht
  • Deelname

    deelname is kosteloos. Wanneer u zich minder dan 48 uur van tevoren afmeldt, brengen wij € 25,- in rekening.

Inschrijven voor deze bijeenkomst
Lees hier onze privacyverklaring