Voor een gezonde bedrijfsvoering heeft u actuele en relevante stuurinformatie nodig. Informatie die u de mogelijkheid geeft om proactief te reageren. Die laat zien wat er speelt in uw organisatie en u helpt bij het nemen van de juiste beslissingen, passend bij uw strategische visie. Het is echter niet eenvoudig om de juiste informatie op het juiste moment te ontsluiten.

Veel zorgorganisaties zoeken daarom naar één informatiesysteem, waarin verschillende aspecten van de bedrijfsvoering samenkomen. Casemix biedt u dit integrale informatiesysteem in de vorm van een huis met een stevig fundament en goedgevulde kamers. Met het CasemixHuis kunt u zelf uit de verschillende kamers indicatoren selecteren en presenteren. U richt uw stuurinformatie zo in dat u kunt sturen op de strategische visie van het ziekenhuis.

Waarom het CasemixHuis?

  • Stuurinformatie gericht op alle niveaus: van strategisch tot tactisch niveau, van financieel directeur tot controller en van afdelingshoofd tot specialist.
  • Zelf te combineren passend bij uw visie.
  • Met als basis goede, betrouwbare data uit uw registratiesystemen.
  • Met interactieve rapportages, flexibele analysekubussen en detaillijsten.
  • Met als doel bij te dragen aan een gezonde zorginstelling met doelmatige, kwalitatief goede en betaalbare zorg.
     

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het CasemixHuis? We komen graag vrijblijvend langs om een demo te geven, waarin we u laten zien hoe onze applicaties in de praktijk werken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.